4 Aralık 2012 Salı

Bayanlara Yılbaşı Hediyesi Fikirleri



Hayatınıza anlam katan ve onu güzelleştiren kız arkadaşınızı, hususi günlerinizde alelhusus de yılbaşı gününde alacağınız adamakıllı bir hediyeyle bahtiyar etmek istemez misiniz? Bittabi ki çoğu ayvaz bunu ister, ancak uygulamakta biraz zorlanır, çünkü hediye ayırmak hiç de amelî bir iş değildir. Bunu mu alsam, o daha mı âlâ ya da ya beğenmezse kabil cümleler kafanızı o büyüklüğünde çalışır ederler ki, alelumum elleri boş namına evlerine dönerler. Şayet siz de kız arkadaşınıza hediye al bu çeşit cümleler kuranlardansanız, öncelikle ihtiyacınız hasıl madde arınmak olacaktır. Dip bir nefes alın ve kendinizi rahatlatın. Kafanız karışık bir halde alacağınız hediye al pek de adamakıllı bir hediye olmaz. Bu yüzden bütün endişelerinizden kurtulun ve aşağıda belirttiğimiz ve bugünlerde az aşırı popüler hasıl hediyelere bir göz atın.

Hediye seçerken kız arkadaşınızın ferdî özelliklerini behemehâl göz uğrunda bulundurun. Şayet az aşırı dışa dönük ve aşırı sözlü bir sevgiliniz varsa anlaşılan size elbette bir hediye istediğini söyleyecektir. Bunu açıkça yapmasa bile bahis arasında behemehâl belirtir. Bu çeşit insanlar o büyüklüğünde kesin konuşurlar ki ne isteyip n istemediklerini hemen anlarsınız. Şayet kız arkadaşınız cesaretsiz ve sessiz yapıda biriyse, size hiçbir şekilde istediği hediyeyi söylemez. Ayrıca direk ne cins bir hediye istediğini sorarsanız alacağınız cevap anlaşılan ‘hiçbir madde istemiyorum’ olacaktır. Bu da koca bir yalandır! Kim hediyelerden hoşlanmaz ki! Alelhusus de söz konusu kızlar olduğu zaman hediye olmazsa olmaz şeylerden biridir. Elhasıl kız arkadaşınız bu çeşit bir cevap verdiğinde aslında anlatmak istediğinin ‘ne cins şeylerden hoşlanacağımı doğrusu biliyor olman lazım ona göre bir hediye al demek olduğunu bilmeniz gerekir. Şayet cesaretsiz ve sessiz bir kız arkadaşınız varsa bayağı de onu elinizden geldiğince âlâ tanımaya çalışın ve böylece hediye seçiminde rahat edin. Kız arkadaşınızın kişiliği hakkında bir değişmeyen verdiyseniz demin de ona neler alabileceğinize bir göz atalım.

Kız Arkadaşınızın Yılbaşı Günü İçin Hediye Fikirleri

Hiçbir kızın faydalı diyemeyeceği bir hediye varsa o da mum ışığında mücehhez aliyyülâlâ bir akşam ezanı yemeğidir. Ne büyüklüğünde klişe olursa olsun emniyetli olun bibi işe yarar! Romantizm kızlar amacıyla vazgeçemeyecekleri bir tutkudur. Mum ışığında yenilecek bir yemek de bunu tamamlayan en önemli unsurlardan biridir.
Yaratıcılığınızı konuşturun. Kızlar hususi namına düşünülmüş ve mücehhez hediyelerden ve sürprizlerden aşırı hoşlanırlar. El yapımı hususi bir hediye hazırlamayı deneyin. Bu konuda pek de çaplı olduğunuzu düşünmüyorsanız şiir yazmayı deneyin. Bu da kız arkadaşınızın aşırı hoşuna gidecektir.
Kadınlar adamakıllı kokuları yani parfümleri aşırı severler. Onun amacıyla adamakıllı bir parfüm alabilrsiniz. Bunu yapmadan önce ne cins kokulardan hoşlandığını öğrenmeye çalışmayı da unutmayın. Parfüm kız arkadaşınızı aşırı bahtiyar edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder