29 Kasım 2012 Perşembe

Ayakkabı Bütünlüğü


Psikologlara göre ayakkabılarımız karakterimize dayalı ipuçları veriyormuş. Yapılan tetkikat %100 gerçeği yansıtmasa da, genele vurunca ortaya hakeza bir akıbet çıkmış. Ayakkabı tarzlarına göre yapılan karakter analizlerini sizlerle de paylaşıyoruz. Bu araştırmaya göre, sizin kişiliğinizi de ayakkabılarınız ele veriyor mu?

Yüksek Topuklar

Yüksek ökçe muhip kadınların ilgi odağı olmayı sevdikleri belirleme edilmiş. Gösterişe ahlaksız, rekabete açık, öz güvenlerinin yüksek olduğu ve efemine detayları ön plana çıkardıkları gözlemlenmiş.

Dolgu Topuklar

Dolgu ökçeli ayakkabı erkeklerin en sevmediği ayakkabı türü olsa da rahatlıklarından ötürü onlara hayır diyemiyoruz. Dolgu ökçeli ayakkabı yeğleme eden kadınların ise, çevresine güven veren, yumuşak çivi ve konuşmayı muhip kişiler olduğu tetkikat sonucunda belirleme edilmiş.

Babet 

Rahatlıklarıyla meşhur babet ayakkabılar pek aşırı kadının favorisi beyninde. Babet ayakkabı giyen kadınların tatlı, hoş dostça ve dost canlısı olduğu söyleniyor. Çocuk ruhlu oldukları, modaya ve alışverişe ahlaksız olmaları da ayrıksı bir detay. Babet ayakkabı yeğleme eden kadınların düşünceli ve büyükler olduğunu da belirleme edilenler beyninde yer alıyor.

Spor Ayakkabı

Özgürce akım etmemizi sağlayıcı spor ayakkabıların, rahatlarına ahlaksız olanlar aracılığıyla yeğleme edilmesi bize aşırı normal geldi. Spor ayakkabı tutkunlarının yaratıcı ve gezi etmeyi muhip kişiler oldukları ve girişken yapılarıyla ön plana çıktıkları söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder